Pages

Sila Klik

Nov 23, 2010

Aku Seorang Blogger

Ncit Ncit Ncit . . . hihi..
Akhirnya aku terjebak juga dengan dunia blog ni.
Haishhh... Macam tak boleh diterima akai pun ada.
Biaq la kan? Bukan aku kacau org pun. Tak suka jangan baca . Bukan susah ~ Tak puaih hati habaq mai,kita bersua!(tak padan ngan aku).
Bukannya apa,aku dok perati semua org la ni dok kalut ada blog,aku pn kena ada.kan?kan?
Menulis blog ni aku jadikan aktiviti untuk aku buat time2 cuti ni.So ,tak la bosan sangat . 
Takda la tidur 24 jam.

So...bertarikhkan 23 Nov, jam 1.42 pagi - bermulalah hidupku sebagai seorang penulis Blog. Ncit Ncit Ncit !

3 comments:

AinulAsyiqin said...

hei u.....

Tajul said...

Hei AinulAsyiqin. Welcome to Blog Ini Aku Yang Punya.;p

AinulAsyiqin said...

wekkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...