Pages

Sila Klik

Mar 27, 2011

Kalau Aku Seorang Jutawan ~

video

Salam satu Malaysia. Tepat jam 6.03 pagi aku memulakan penulisan untuk entry kali ini yang bertajuk 'Kalau Aku Seorang Jutawan' . Aku percaya semua orang mesti pernah berangan nak jadi kaya .Kan?Kan?Hehe.Pagi ni tiba-tiba aku berangan jadi jutawan. Indahnya permulaan hari aku noh !

       So,bila dah bergelar jutawan, apa la yang aku nak buat dengan duit aku yang berjuta-juta tu ya.Hurm . . .





..aku nak makan semua makanan yang ada.Lepas makan, beli jus mate 5 beda potong lemak. Boleh jadi kacak macam DDR. Betoi dak DDR? Rambut Dr mmg la tersangat sempoi.





Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..




....Beli BMW sebijik dengan pakej tambahan pemandu wanita asia .Tobat awek menangis terguling-guling  terharu bila aku horn depa tepi jalan dengan kereta BMW 6 series nih.Harga kompom2 dalam 700k punya. T_T



Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..



..Honda City sebijik untuk dijadikan kenderaan ke market.RM 90k ja pun.Aku kan jutawan...
T_T



Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..




..beli sebuah rumah yang sederhana besar macam ni.Bilik 2 pun dah cukup,yang penting toilet kena ada 3 sebab aku seorang yang selalu ke tandas apabila masuk waktu membuang (7 kali sehari).
T_T


Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..



Kawasaki Ninja yang harga dalam RM64k ni aku beli untuk bersiar-siar untuk mengurangkan stress dalam kehidupan seharian aku. malahan Superbike ni juga akan digunakan untuk ke masjid bg menunaikan solat fardhu jumaat.
T_T



Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..


15 k?Alahai.Aku dah jutawan time ni.UP jadi 150k untuk kahwin. Hahaha.Bertuah la aweks yang jadi bini aku time ni.Dapat suami kaya dan berkaliber.Tak payah la dia nak mengintai ke langit sangat dah.:p
T_T



Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..



Perancis

Hawaii

Mexico

Miami
bercuti di luar negara tiap2 bulan. Kalau dah berbini ,(tudia berangan),haruslah kena honeymoon.
P/s: 4 lokasi = 1 individu yang sama.
T_T


Kalau lah aku seorang jutawan ... Aku nak..




Hantaq bonda aku ke tanah suci Makkah dan sumbangkan sikit sumbangan kepada yang memerlukan.(Dosa dah banyak,apa salahnya berbakti sikit).



Itulah dia angan-angan aku.Tapi sebenarnya banyak lagi benda nak beli.Jenuh plak nak senaraikan kat sini kan?Hahaha.Berangan tak salah.Asalkan tahu bertempat.Toi dak?-Peace~T_T

2 comments:

taufik_xpdc said...

tudia berangan..baguih..

norzaidah said...

moga awak betul2 jadi jutawan.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...