Pages

Sila Klik

Dec 24, 2010

Apa Yang Pelik Kat Sini Ya?

Perhatikan betul-betul. Apakah yang aneh?
.

.

.

.

.

.

.

.

Ianya adalah lengan gadis yang memegang kamera .

.

.

.

.
Gadis di belakang tidak bersalah.

14 comments:

ANATI SOKI said...

hehehehe.. lenagn die.. buat org blkg die cm tak pakai suar.. wahaha.. anat nmpk pelik dah td. nasib baik kamu explain ckp lengan die. wahahahahaha.. gelak gulign2

Tajul said...

Haha.Samala, 1st time tengok pic ni pun nampak macam skirt terselak.haha..

p@kcikLie said...

mata yg silap tu..

DiaUmaiNiNaz said...

emmh cantik lengan dia kan!!

Tajul said...

pakciklie- mata silap ka silap mata?
DiaUmaiNiNaz- cantik lagi lengan saya.kikiki.

Miza Yusof said...

erk, lengan atau yang tengah2 tu pelik -.-"

mylulabystory said...

wahhh.. i almost believe that that woman doesnt wear her pants.

Tajul said...

gambar ni kena tgk betol2..kalau tgk sekali imbas nampak macam tutttt..haha..anyway, tu mmg tangan.

ain said...

sengal.hampir tertipu.benci

Tajul said...

HA HA..sorry la...

dhilla nazli said...

laaa... sekali imbas je da ley taw yg lengan dye.. pelik la korang niy.. =.=' ahahha

MyZone~theUn4given said...

adoi...terpedaya..haahahhaaa

CIK TOM said...

hehehe...terpedaya tgk pic ni..cam gmbr girl tue xpakai seluar plk...

cik tom rs template blog ni ok..tp pada blogarchive terlampau panjang...cik tom cdgkan buat yg jenis scroll supaya xmeleret ke bawah..ada tutorial tue di link menu tutorial blog cik tom..

utk tmbh menarik blog maybe boleh letakkan warna/background/image pada title sidebar spya xnmpk terlalu kosong...sekadar pndgn cik tom..xsemestinye betul ye..huhu

dak eina said...

pompuan blkg tu tak bersalah kan.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...