Pages

Sila Klik

Dec 15, 2010

Awie - Cinta Kristal







Lagu ni serius best. Suara Awie memang sempo habeh la. Lepas balik tengok cerita ni terngiang-ngiang pulak lagu ni dalam kepala aku.

4 comments:

aerzee fathenee said...

jenjalan sini. tuan belog, mana shoutbox awak. saya tak jumpa T___T

Tajul said...

hehe..dah ada dah...maaf lor...saya budak baru belajar..

Azman Roslan said...

salam, lepas sy tgk blog ni ada beberapa perkara yang awk boleh ubah sikit la:
1. comment ubah setting kepada pop-up window.
2. saiz tulisan entri harap besarkan lagi, sebab tak semua orang boleh baca tulisan saiz kecil.


Template blog kira ok la, tak berat nak loading. tapi header tu biarlah buat supaya menarik, heheh.. kalau tak tahu nak buat macam mana, boleh belajar dari blog orang lain ye..


harap komen sy tak buat awak sakit hati.. heheh..

Tajul said...

trima kasih en.azman.sememangnya komen yang berguna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...