Pages

Sila Klik

Dec 18, 2010

Azwan Ismail "Saya Gay, Saya OK"

Sangat tidak setuju dengan lelaki yang bernama Azwan Ismail ini ! Gay itu tidak ok ! Memang benar kita tidak boleh membenci individu-individu songsang ini, kerana mereka juga manusia. Mungkin sebab hormon dalam badan atau mungkin juga kisah silam yang mencorak kehidupan mereka sebagai seorang gay. Tetapi mereka harus sedar yang perbuatan seorang Gay itu melanggar hukum alam dan secara tidak langsung melanggar hukum agama .Aku rasa semua agama melarang perbuatan gay ni especially Islam.

video


Azwan Ismail berani membuat pengakuan yang dia gay, memang self esteem tinggilah. Memang penuh confident.Ya , aku akui dia memang tabah dan kuat. Dia mungkin pernah dicemuh oleh masyarakat kerana dia gay dan mungkin dia dapat mengharungi semua ini.Hebat! Tapi sedarkah dia? Pemikiranya sudah terpesong? Mungkin bagi sesetengah pihak, biarlah.. dia tak kacau kita pun. Buat apa kita nak kacau dia.~Memang sikit pun tak kacau hidup kita.Bagaimana pulak dengan gay-gay yang lain?Pasti bersemangat bila tengok video motivasi En.Azwan ni kan?Itu yang aku tak nak. Ramai individu akan diracuni dengan pemikiran gay itu tidak salah.Mereka akan jadi lebih berani.Makin ramai la yang nak kahwin sesama sejenis pasni. Masih ok kah gay itu? Gay boleh hasilkan zuriat kah?

P/s - Sangat kasihankan individu sebegini.Harap mereka kembali normal.

7 comments:

rin0x_adz said...

sangat tak ok..
org yg tak nak terima kenyataan..

Tajul said...

setuju!

ibn salam 03 said...
This comment has been removed by the author.
ibn salam 03 said...

suruh die gi baca kisah kaum nabi luth as...

Tajul said...

Time sekolah dulu dia tak belajar ka pasal kaum nabi luth ni..hehe..

ibn salam 03 said...

ckgu die mninggal kot...
x smpt nk ajr...

Tajul said...

hehe..yang tu no komen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...